кадър БНТРедактор: В сегашната политическа ситуация едни са амбицирани, други са

...
кадър БНТРедактор: В сегашната политическа ситуация едни са амбицирани, други са
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Патриотите ще се върнат в парламента за сметка на „Изправи се! Мутри вън!“

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

В сегашната политическа обстановка едни са окуражени, други са обезверени, това разяснява в студиото на Българска национална телевизия политологът Стойчо Стойчев. Той съобщи, че се вижда уедряване в „ русофилския бранш “ на партиите. По думите му, патриотите най-вероятно ще се върнат в Народното събрание. Според него това ще е за сметка на най-малката секта в 45-ия парламент - „ Изправи се! Мутри вън! “

„ Патриотичният бранш има място в Народното събрание, другояче ще се радикализира “, разяснява Стойчев. „ Абсолютно сигурен съм, че ще ги има в Народното събрание “, съобщи той.

Според политолога идните избори ще са рискови, тъй като са през лятото и то след карантина, което значи, че доста българи може да пътуват. „ Избирателите на ГЕРБ няма да се разколебаят, тъй като има някакъв скандал в Народното събрание “, това сподели Стойчев във връзка разкритията в комисията за проверка на ръководството на Бойко Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР